F12 School - Kompüter Kursları

Quş ətləri - Yaşıl Yarpaq

Quş ətləri

Qaz əti

Qaz əti öz xüsusyiyytətinə görə ördək ətinə yaxındır. Yumurtası gec həzm olunur. Arıqlıq, öskürək və sinə ağrısı hallarında yumurtasını ilıq bişirib yemək yaxşı təsir göstərir.

Mal və Keçi ətləri - Yaşıl Yarpaq

Mal və Keçi ətləri

Mal əti

Mal əti həm qida maddəsi kimi, həmdə müalicə-profilaktika baxımından faydalıdır. Birillik dana əti daha keyfiyyətli olur. Bir yaşdan yuxarı mal əti bədənə istilik, quruluq verir və həmdə gec həzm olunur. Onu həll bişirrən zaman, sirkə, iskəncəbi və lətif ədviyyatlardan, həmçinin darçın qatmaq məsləhətdir.

Dəvə və qoyun ətləri - Yaşıl Yarpaq

Dəvə və qoyun ətləri

Qoyun əti

Qoyun əti bədənə istilik gətirir, yaxşı mənimsənilir, bədəni kökəldir, qan əmələ gətirir, daxili orqanları, o cümlədən ürək, böyrək və qara ciyərri möhkəmləndirir. Birillik, ikiillik yaölı qoyunun əti daha faydalıdır. Yaşlı qoyunların əti bərk olur, çətin həzmə gedir və xırtlar əmələ gətirir.

  • Darçın bitkisi
    Darçın bitkisi
  • Kətan toxumu
    Kətan toxumu
  • Zəncəfil bitkisi
    Zəncəfil bitkisi
  • Qaraçörək otu
    Qarazirə otu
  • Çia toxumu
    Çia toxumu
  • Sarıkök bitkisi
    Sarıkök bitkisi
  • Ud Hindi bitkisi
    Ud Hindi bitkisi
  • Şüyüd toxumu
    Şüyüd toxumu
  • Hil
    Hil
  • Mahlep
    Mahlep

Hesabınıza daxil olun